Vad är Green Parts garanti?

Green Parts garanti har tagits fram som en branschgemensam garanti som alla aktörer i motorbranschen ställt sig bakom för att få en gemensam syn på kvalitet och skadereglering. Garantin gäller ett urval av begagnade bildelar, så kallade Green Parts. Garantin gäller för bildelar som är högst 15 år gamla eller har används i 20 000 mil.

Förutsättningen för att bildelen ska vara en Green Part är att den är av A-kvalitet enligt kvalitetslistan A eller A+. En förteckning på Green Parts finns tillgänglig på SBRs hemsida där även fullständiga villkor kan laddas ned, www.sbrservice.se. Garantin följer MRFs och motorbranschens reparationsvillkorlkor och garantin är 12 månader eller 1000 mil.

Som medlemsföretag i SBR kan ni ingå ett samarbetsavtal för att börja sälja era begagnade bildelar med garanti. Ta kontakt med Söderberg & Partners för mer information på 026-614100 eller används formuläret här bredvid.

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi inom kort med ett samarbetsavtal och berättar mer om Green Parts garanti.

Mer information om
Green Parts garanti